Lämppäri Sämpylä

25 min

Ainekset

  • 4 kpl Moniviljasämpylää
  • 6  tl sinappia
  • 4 rkl majoneesia
  • 1 pieni sipuli
  • 1 porkkana raasteena
  • 12 siivua leikkelettä
  • 100 g juustoraastetta
  • salaattia, yrttiä, tomaattia tai mitä vain tuoretta jääkaapistasi löytyy!

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Halkaise sämpylä, levitä sinappia pohjaan ja levitä majoneesia sekä kanteen että pohjaan.
  2. Laita pohjan päälle porkkana, ohueksi siivutettu sipuli, kinkku ja juusto. Kannelle laita juustoa.
  3. Paista uunissa kunnes juusto sulanut ja saanut väriä.
  4. Laita väliin salaattia, yrttiä, tomaattia. Käännä kansi päälle.

Ps. Lämppärit on parasta hävikkiruokaa: pohjaksi sopii mikä tahansa leipä ja täytteeksi kelpaa melkeinpä mikä vain mitä jääkaapista tai säilykehyllystä löytyy!

Arvostele resepti