Jokirapuskagen Kranssi

15 min

Jos kieli menee mennessä, tuleeko se takaisin tullessa? Sitä sopii ihmetellä, kun ensimmäisen kerran maistaa Jokirapuskagen Kranssia. Tässä reseptissä otetaan Ohut Siemenruis pohjaksi ja tehdään siihen herkullinen täyte ja asetellaan se. Kummempaa koristelua ei tarvita, ja silti se pärjää hienommassakin kattauksesssa.

Ainekset

  • 1 Ohut Siemenruis
  • 200 g kuorittuja jokirapuja
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 pieni punasipuli hienonnettuna 
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl tilliä hienonnettuna
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl murskattua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita majoneesi ja ranskankerma kulhossa.
  2. Lisää hienonnettu punasipuli, sitruunamehu ja tilli. Sekoita joukkoon jokiravut ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Säästä muutama jokirapu ja vähän tilliä koristelua varten.
  3. Lusikoi seos leipäviipaleiden päälle. Koristele jokiravuilla ja tillillä.

Arvostele resepti