Rieskataco kalapuikoilla

20 min

Ainekset

  • Marinoitu punakaali
    •  Punakaali 150g
    •  Limenmehu
    •  Hunaja
  • Kantti Perunarieskapohja
  • Kalapuikkoja
  • Ranskankermaa
  • Chili
  • Korianteri
  • Paprika
  • Guacamole
  • Kokonainen rieska leikataan neljään osaan (neliöiksi) ja täytetään

Valmistusohje

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä tai veitsellä. Mausta limenmehulla ja hunajalla. Siirrä jääkaappiin tekeytymään.
  2. Paista kalapuikot pannulla
  3. Leikkaa kokonainen rieska neljään osaan
  4. Voitele rieskapalat ranskankermalla ja guacamolella
  5. Laita kalapuikko kullekin rieskapalalle
  6. Lisää marinoitu punakaali ja ripottele päälle chilin paloja ja korianteria
  7. Taita ja nauti!

Arvostele resepti