POHJA ON 
SAAVUTETTU.

Ja se löytyy pakastealtaista ympäri Suomen.

POHJA ON 
SAAVUTETTU.

Ja se löytyy pakastealtaista ympäri Suomen.

Täytä kokonainen Kantti-rieska haluamillasi täytteillä ja taittele muotoon. Täytteinä voit käyttää vaikka jauhelihaa, tomaattia, salaattia, juustoa, salsaa ja sipulia. Jauhelihan voit korvata vaikka kanalla tai nyhtökauralla. Muita hyviä täytteitä ovat esimerkiksi erilaiset majoneesit, kurkku, guacamole, ranskankerma, jalapenot, avokado, pavut, maissi ja ananas!

Taitteluohje

Tee tortillaan limemajoneesi sekoittamalla majoneesiin limeä ja maustamalla se mustapippurilla!

Taittele kokonainen Kantti-rieska muotoon ja täytä se haluamillasi täytteillä. Esimerkiksi näillä täytteillä syntyy herkullinen tasku: salaatti, kurkku, punasipuli, pulled pork, chili, korianteri, majoneesi. Osta pulled pork valmiina tai tee se itse! Täytä tasku pilkotuilla tuoreilla, pulled porkilla ja lisää majoneesi.

Taitteluohje

Vegaanisen taskun saat korvaamalla pulled porkin soijanyhdöllä!

Ota kokonainen Kantti-rieska ja levitä sen päälle tomaattikastike. Lisää haluamasi täytteet, esimerkiksi parmesaani, aurinkokuivattu tomaatti, pepperoni ja juusto. Laita pizza uuniin tai grilliin. Kun juusto on sulanut, ota pizza pois ja koristele rucolalla. Syö sellaisenaan tai lisää salaattia ja majoneesia ja taita pizza taskuksi!

Taitteluohje

Laita uunista tulleen pizzan päälle salaattia ja valkosipulikastiketta!

Leikkaa kokonainen Kantti-rieska puoliksi ja täytä haluamallasi täytteillä. Täytä rieska laittamalla vaikka majoneesia pohjalle ja salaattia, paahtopaistia tai kinkkua, juustoa ja pikkelöityä punasipulia päälle. Kokeile täytteenä myös majoneesia, salaattia, katkaraputahnaa ja purista joukkoon sitruunaa. Lopuksi rullaa rieska tötteröksi ja nauti!

Taitteluohje

Samoilla taitteluohjeilla voit tehdä rieskoille suojapaperin vaikka leivinpaperista!

Leikkaa kokonainen Kantti-rieska neljään osaan neliöksi, tee kulmiin viillot ja taittele ohjeen mukaisesti. Lusikoi keskelle pieni täytenokare ja paista uunissa. Täytteeseen voit laittaa vaikka tuorejuustoa, punasipulia, paprikaa, savupororouhetta, juustoraastetta ja mustapippuria.

Taitteluohje

Kostuta Rieskatähtien sakaroita vähän vedellä, niin ne pysyvät keskellä!

Ota kokonainen Kantti-rieska ja täytä se haluamillasi täytteillä. Laita esimerkiksi kylmäsavulohta, punasipulia, silputtua tilliä, pieni tilkka sitruunamehua ja ruohosipulituorejuustoa kulhoon ja sekoita niistä tahna. Levitä tahna rieskalle, rullaa ja leikkaa paloiksi. Anna rullien tekeytyä hetki tuorekelmun alla jääkaapissa ja tarjoile!

Taitteluohje

Saat Rieskarullista helposti Rieskasusheja vaihtamalla täytteet!

Kantti Perunarieskapohjalla et tee pohjanoteerausta, mutta saatat hyvinkin noteerata pohjan vailla vertaa. Inspiroidu keittiössä näillä vinkeillä!

#pohojanoteeraus

Säilyy pakastimessa
Kantti Perunarieskapohjat säilyvät pakkasessa ja ovat parhaimmillaan juuri sulatettuna. Niitä on helppo napata juuri sen verran kuin tarvii, sillä pohjat on pakattu uudelleensuljettavaan pakkaukseen.