Olemme kolmannen sukupolven perheleipomo Oulusta. Joka aamu täällä Haukiputaan Martinniemen kylässä herätään aikaisin leipomaan herkullisia tuotteita pohjoisiin koteihin.
Meillä perinteet vaalivat hyvän maun salaisuutta. Se on kotimaisuutta, käsillä leipomista ja sukupolvien yli siirtyneitä reseptejä.
Meille laatu on sitä, ettemme oikaise työssä tai maussa, vaan palvelemme koko sydämellä. Se on ajan ja vaivan arvoista.
Meistä sisu antaa kasvun ja kehityksen olosuhteista riippumatta. Se on suomalaisuutta, mikä keskittyy hyvään.
Hyvään makuun ei ole oikotietä. Tarvitaan kotimaista viljaa ja perinteistä leipomista. Meillä sattuu olemaan nämä molemmat. Emme tee kompromisseja, vaan valitsemme pidemmän kohotuksen ja perinteisen leipomisen. Käsityöllä on ratkaiseva merkitys leipiemme, kakkujemme, pulliemme ja muiden tuotteidemme ominaisuuksiin. Täysautomatisoidussa leipomossa joutuisimme tekemään tuotteet koneiden ehdoilla ja luopumaan monista tuotteidemme erinomaisista ominaisuuksista. Siksi valitsemme perinteisen leipomisen. Se vie kamalan paljon aikaa ja on ehdottomasti sen arvoista.
Meillä kaikilla on juuret. Niin kuin hyvällä ruisleivällä. Putaan Pullan tarina on yhtä vanha kuin ruisleivissämme käytettävä 1978 vuoden juuri. Meijän historia kertoo siitä, mikä on tehenyt meistä meijät.
Laitamme kaikkiin tuotteisiimme niin paljon ehtaa viljaa kuin mahdollista. Leivomme kotimaisista viljalajeista: vehnästä, rukiista ja kaurasta.
Ja saat herkullisia leipäreseptejä sähköpostiisi kerran kuussa.