Diilin Rikkaat Kaurarieskat suolaisella villi-kinuskilla

30 min

Diili-ohjelmasta tuttu Rikkaat Kaurarieskat suolaisella villi-kinuskilla on kilpailijoiden suunnittelema resepti, jonka pohjana on Kantti-rieska. Kokeile annosta itse tällä reseptillä!

Ainekset
1 pss Kantti Kaurarieskapala

Kinuski:

  • 1 dl kermaa
  • 100 g sokeria
  • 1 tl suolaa

Munamaito:

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl kanelia ja kardemummaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje:

  1. Laita kerma ja sokeri kattilaan.
  2. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
  3. Lisää suola lopussa.
  4. Sekoita kananmuna, maito ja mausteet.
  5. Paloittele rieskat suupaloiksi ja kostuta niitä munamaidossa 5 minuuttia.
  6. Paista pannulla rapeaksi.
  7. Valuta kinuskia rapean rieskan päälle ja nauti!

Arvostele resepti