Peltiburger nyhtöpossu

50 min

Ainekset

  • Nyhtöpalat-leipä
  • 400 g nyhtöpossua
  • Chilimajoneesia
  • Coleslaw-salaattia
  • Pikkelisipulia (valmistusohje alla)

Valmistusohje

  1. Kiehauta 0,5 dl etikkaa, 1 dl sokeria ja 1,5 dl vettä
  2. Kuori, puolita ja viipaloi punasipuli
  3. Lisää punasipuli liemeen, anna kiehua 5 min ja anna tekeytyä vähintään 30 min
  4. Halkaise kokonainen Nyhtöpalat kahtia burgerin pohjaksi ja kanneksi
  5. Kuumenna nyhtöpossu
  6. Levitä pohjalle chilimajoneesia
  7. Lisää lämmitetty nyhtöpossu, coleslaw ja jäähdytetty pikkelisipuli päälle
  8. Laita kansi päälle ja leikkaa osiin

Arvostele resepti