Rieskarulla

15 min

Ainekset

Täyte

  • 70 g kurkkua
  • 30 g fetajuustoa
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 175 g maustamatonta tuorejuustoa
  • ⅓ tl suolaa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • 30 g paprikaa
  • 2 rkl tuoretta persiljaa
  • Kinkkua (voit jättää kasvisversiosta pois)

Valmistusohje

  1. Raasta kurkku hienoksi. Laita kurkkuraaste siivilään ja painele lusikalla, jotta saat ylimääräisen nesteen kurkusta pois.
  2. Raasta myös valkosipuli hienoksi
  3. Hienonna kinkku (jos teet lihaversion)
  4. Laita kulhoon tuorejuusto, kurkkuraaste, valkosipuli, fetajuusto, suola ja mustapippuri. Vatkaa seos käsin tai sähkövatkaimella, jotta se menee hyvin sekaisin ja juusto murenee joukkoon.
  5. Pilko paprika ja persilja pieneksi.
  6. Levitä täyte kokonaiselle rieskalle. Rulla kiinni ja leikkaa suupaloiksi.
  7. Voit sulkea rullat coctailtikuilla, jotta ne pysyvät paremmin kasassa

Taitteluohje

Arvostele resepti