Rieskavoileipäkakku

15 min

Perustäyte

3 dl kermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Kylmäsavulohitäyte

n. 2 dl perustäytettä
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g kylmäsavulohta
1 dl hienonnettua tilliä
1 dl hienonnettua ruohosipulia, vähän suolaa ja rouhittua pippuria

Lisäksi tarvitset perunasalaattia ja 100 % Kaura– tai Perunarieskoja 4kpl.

  1. Levitä rieskalle kylmäsavulohitäytettä ja perunasalaattia. Paina päälle toinen rieska. Levitä perustäytettä ja perunasalaattia.
  2. Paina päälle kolmas rieska. Levitä rieskalle kylmäsavulohitäytettä ja perunasalaattia.
  3. Paina päälle neljäs rieska. Laita kakku hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
  4. Lopuksi levitä päällimmäiselle rieskalle loput perustäytteestä ja koristele mielesi mukaan.

 

Arvostele resepti