Ruishoikka

Uusi vuosi toi uudet kujeet Putaan Pullan leipomoon. Leivoimme uuden ruisleivän, ja siitähän tuli mitä parhain Ruishoikka. 

Hän halusi olla vahvan rukiinen. Silti ohkainen ja paahtimeen soljuvasti sujahtava. Sellainen hänestä myös tuli. 

Ruishoikka on mieluisen ohut leipä, joka sujahtaa paahtimeen soljuvasti. Tässä valmiiksi halkaistussa ja sopivan sitkeässä ruisleivässä on runsaasti kotimaista täysjyväruista, ja se on erityisen herkullinen kuivattuna. Tosi ohkaisen Ruishoikan päällä levite ja täytteet ovat ihanteellisessa tasapainossa leivän kanssa luoden harmonisen makumaailman, josta ei ole syytä jäädä paitsi. Ruishoikka on niin hoikka, että voit löytää siitä reikiä.

Tutustu Ruishoikkaan tarkemmin täältä!

Ruishoikasta voit valmistaa monta hyvää ruokaa, kuten:

oopperaleipä

Oopperaleipä

Kylmäsavulohileipä

Ota herkullinen ja mieluisen ohut Ruishoikka testiin näillä resepteillä, tai tutustu kaikkiin tummien leipien resepteihin ja inspiroidu!